11 Haziran 2011 Cumartesi

Kankigillerin hikayesinin baslangici

Sene 1987...Ozel Isık Lisesi Ayazaga'da yeni bir kampus kurmustur. O zamanlar kus ucmaz kervan gecmez Maslak yollarinin ilk kurbanlari Halenur ve Zeynep'tir...Uzak mesafe uzmani olacaklari daha o zamandan belli olan bu ikili Ozel Isık Ilkokulu'nda ayni kampuste farkli siniflarda okumustur. Yollari Isik'in ortaokulunda kesisir.


Orta 2. sinifa geldiklerinde "ek konti" diye tabir ettikleri yeni isiklilar aralarina katilacaktir. Once temkinli yaklastiklari bu "yeni gelenlerle" sonradan bu derece kaynasabileceklerine pek ihtimal vermemislerdir. Ek konti olan Handelerle kaynasmaya baslamalariyla "Z+Hx3" formulunun temelleri atilmistir....

Hikayemiz boyle baslar!

Isik'in koridorlarinda, amfilerinde, tuvaletlerinde, kantininde, cola makinasinin yaninda, bahcede kuytu koselerde, anaokulu binasinin merdiven altinda, spor salonunda, soyunma odalarinda gecen zamanlarin turlu hikayeleriyle birlikte okul disinda paylastiklarimizi da ortaya yavas yavas dokme vaktidir ;)

İyi eglenceler!!

2 yorum:

  1. Beginning #2
    1992 Eylul'u, okulun ilk gunu, heyecanla sinifa girerim ve de ilk gozume kestirdigim bos siraya dogru yonelirim... Sirada oturan uzun sacli, gozluklu kisi bundan memnun olmaz cunku o baska birini ister yanina (sanirim Gokceyi istiyodun di mi?) ben umursamaz bir tavirla yanina otururum... bana ters ters bakmaya devam eder, sorularima tek kelimeli cevap vermeye baslar ama ben yilmam, beni istemeyen bu kisiyi sorularimla ve yorumlarimla taciz etmeye devam ederim...

    Ilk haftanin sonunda zorla arkadaslik kurmaya calistigim bu kisinin tatil fotograflarina bakip, yorum yapmaya ve terapide bulunmaya baslamistim ve bu sadece baslangicti.... :))))

    YanıtlaSil